Site on-line


26-10-2010 door jannemarie,

Het is zover; de site met jannemarie is on-line. Een interessant proces voor mij als startende marketing- en communicatieadviseur in de kunst-, design- en cultuursector: wat heb ik te bieden? wie wil ik bereiken? wat is mijn stijl? waarom zullen klanten met mij willen werken?

Met dank aan Han Hegeman (Haicu Webdesign), de betrokken websitebouwer die er vele uren in heeft gestoken. Maar ook dank aan Charlotte en Jos, die mijn briefing begrepen en met hun kunstenaar- en ontwerpersoog het concept – een stilleven van Giorgio Morandi uit 1960 – wisten te vertalen in de uiteindelijke vormgeving. En ten slotte dank aan Robert, Anne-Marie en Peter voor hun kritische, opbouwende opmerkingen.


13 Reacties op “Site on-line”

 1. jos says:

  heel hartelijk gefeliciteerd met het ‘in de lucht gaan’ van je website, en daarmee ook een goed begin van je nieuwe werk “met jannemarie”… zoals het gezegde laat weten: het oog wil ook wat, en dát heb je zeker bereikt hiermee!

 2. Peter says:

  Gefeliciteerd met de nieuwe website en de prachtige huisstijl. Het geeft voor mij aan waar Jannemarie voor staat: stijlvol, kunstzinnig, inhoud, betrokkenheid en oog voor detail. Heel veel succes.

 3. lian flikkema says:

  fantastisch Jannemarie, het ziet er in alle opzichten ‘uitgebalanceerd’ uit. Heel veel succes. Lian

 4. Marilou Franses says:

  Jan, wat ziet het er fantastisch en professioneel uit. Mooi opgebouwde website, duidelijk alle onderdelen te vinden. En bijzonder goed idee om je jezelf ook te ‘etaleren’, mooie foto overigens. Heel veel succes, de klanten weten wat ze van je kunnen verwachten! lfs Marilou

 5. Mooi gedaan Jannemarie! Overzichtelijke en heldere informatie en prettig kleurgebruik. Stijlvolle strakke vormgeving, daar hou ik wel van! Nu lekker aan de slag, succes met klanten werven!

 6. Anneleid Schepers says:

  Ha Jannemarie,

  Gefeliciteerd met je website, het ziet er geweldig uit! Het geheel heeft een rustige, professionele uitstraling. Erg mooi. Heel veel succes met het binnenhalen van opdrachten!

 7. Coosje says:

  Jannemarie, wat een mooie site! Veel succes met je eigen bedrijf, mocht ik na mijn studie (in wat voor functie dan ook) marketing- en/of communicatieadvies nodig hebben dan weet ik je te vinden!

 8. Jannemarie says:

  Allemaal heel erg bedankt voor jullie hartverwarmende reacties. Fijn om te lezen. Dag!
  Jannemarie

 9. Astrid Hansen says:

  Professionele en prettig luchtig ogende site…!

 10. Bieke says:

  Een hele mooie , duidelijke en uitnodigende site !
  Het kan niet anders zijn dan dat dit vele opdrachten op gaat leveren!! Gefeliciteerd!!

 11. Judith Fröling says:

  Dag Jannemarie,
  Een mooie, overzichtelijke en professionele website.
  Gefeliciteerd en veel succes!

 12. Robert says:

  Prachtig resultaat en warm-frisse uitstraling, net als jij!
  Veel succes met je winkel vol communicatieadviezen voor een wereld vol kunst!

 13. Mariska says:

  He Jannemarie,
  Mooie website hoor.
  Duidelijk opvallen en erg professioneel.
  Kan niet meer fout gaan met zo’n website.