Nu in heel Nederland: toptoneelstuk Augustus: Oklahoma


20-10-2011 door jannemarie, rubriek: blog Theater & Dans, trefwoord:

In mei jl. schreef ik over  Augustus: Oklahoma, een van oorsprong Amerikaans toneelstuk van Tracy Lets, uitgevoerd door de Utrechtse Spelen. Toen was het alleen in Utrecht te zien; een paar weken geleden startte de tournee door de rest van Nederland. Mijn 79-jarige moeder zag – op mijn advies – het stuk van de week in Eindhoven en was helemaal verrukt. Gelukkig, want het toneelstuk duurt- exclusief twee pauzes – vier uur. Maar die vliegen voorbij… Nieuwsgierig? Lees dan het verslag op mijn blog en reserveer snel een kaartje, want in verschilldende steden is het alweer uitverkocht.

Deel dit bericht:
 • email
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • NuJIJ
 • Google Buzz
 • Google Bookmarks
 • RSS
 • Print
 • Add to favorites